Skip to main content
Close
edwards_pradenas_edited.jpg

Edwards Pradenas Saavedra

Investigador/a predoctoral
Equip
Biografia

Edwards Pradenas Saavedra es va graduar en Tecnologia Mèdica amb especialització en Bioanàlisis Clínica, Hematologia i Banc de Sang per la Universidad de Concepción (Xile) l'any 2014, amb excel·lència acadèmica, i va desenvolupar un treball de recerca que avaluava dos mètodes d'extracció i purificació d'ADN genòmic humà. Entre els anys 2015 i 2016 va treballar com a encarregat d'Urgències, de Qualitat i Director Tècnic del Laboratori Clínic SOTEM (Clínica Biobío) a Xile.

Durant el 2016 i 2017 va realitzar el Màster en Immunologia Avançada de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. Va realitzar ​​el treball final de recerca a IrsiCaixa, caracteritzant la resposta humoral en controladors i no controladors de la infecció pel VIH-1.

El 2017 va obtenir una beca per realitzar estudis de doctorat a Espanya, corresponent al Programa de Formació de Capital Humà Avançat de la Comissió Nacional d'Investigació Científica i Tecnològica (CONICYT) del Govern de Xile. Des del 2018 és investigador pre-doctoral al grup de Virologia i Immunologia Cel·lular d'IrsiCaixa, on desenvolupa la seva tesi sota la direcció del Dr. Julià Blanco i del Dr. Jorge Carrillo. El seu treball se centra en la caracterització d'anticossos neutralitzants dirigits contra el complex glicoproteïc de l’embolcall del VIH, amb l'objectiu de desenvolupar una nova plataforma vacunal.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: