Skip to main content
Close

Serveis

Oferim serveis educatius, disseny estratègic i facilitació de xarxes d’innovació, processos de recerca participativa i cocreació.

Imatge de Serveis

Oferim serveis de consultoria a diferents col·lectius

Els serveis estan orientats a dissenyar i implementar intervencions integrals d'impacte col·lectiu mitjançant xarxes d'innovació. Els nostres serveis de consultoria inclouen:

Recerca participativa per al disseny estratègic. Processos de recerca participativa per al desenvolupament de coneixement estratègic transdisciplinar:

  • Coneixement del sistema: comprendre el sistema, les seves complexitats i per què és tan complex resoldre el repte.

  • Coneixement de l’objectiu: definir el futur desitjat, amb el compromís d’una visió compartida.

  • Coneixement transformatiu: identificar els factors amb potencial pel canvi del sistema (intervencions d'impacte), comprendre com s'està produint el canvi i on cal implementar-lo, així com planificar el canvi mitjançant plans estratègics i d'acció per l'impacte col·lectiu.

Processos de co-creació. Co-disseny d'intervencions integrals i d'alt rendiment que es reforcen mútuament, descentralitzades i col·laboratives, i que inclouen la facilitació de processos d'ideació, creació de prototips i validació dins dels equips d'innovació multi-actor.

Implementació de la xarxa d’innovació. Facilitació i execució d'intervencions integrals en sistemes en transició on els equips d'innovació treballen en xarxa.

Educació. Cursos de formació i guies metodològiques que capaciten el personal científic i innovador per convertir-se en agents de canvi en la promoció d'un impacte col·lectiu, adreçat als proveïdors de serveis de salut, la comunitat educativa i altres actors socials en el desenvolupament de xarxes d'innovació.

  • Programes d’innovació en educació sanitària per a escoles, hospitals, centres d’atenció primària, serveis socials i altres destinataris, basats en dinàmiques participatives i solucions multimèdia.

  • Formació en RRI i innovació sistèmica per a centres de recerca, agències de recerca i universitats.

  • Subministrament de kits d'eines i desenvolupament de guies metodològiques per a la implementació de la RRI i els enfocaments d'innovació sistèmica.

  • Desenvolupament de recursos educatius multimèdia.

Living Lab

El Living Lab de Salut d'IrsiCaixa ofereix també el seu servei a través de la plataforma CERCA GINYS.

CERCA GINYS

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: