Skip to main content
Close
Alumni

Tornen les IAN Talks, el punt de trobada de l’alumni d’IrsiCaixa

2.jpeg

El 17 de juny es va celebrar la tercera edició de les IrsiCaixa Alumni Network (IAN) Talks, una jornada que, enguany, ha posat el focus en la importància del networking. Com ja és tradició, l’esdeveniment ha comptat amb les ponències de tres alumni que van coincidir durant la seva estada a IrsiCaixa i que, finalment, han optat per vies professionals diferents

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la COVID-19, el passat 17 de juny es van reprendre les IrsiCaixa Alumni Network (IAN) Talks, un acte que té com a objectiu reunir a totes aquelles persones que han treballat en algun moment de la seva vida a IrsiCaixa, així com aquelles que actualment formen part de la institució. Per fer-ho, enguany no només s’ha comptat amb la participació de tres alumni, que han exposat la seva trajectòria professional a l’audiència, sinó que s’han organitzat activitats participatives amb l’objectiu de debatre la importància del networking en el nostre dia a dia.

Mentre el públic de la sala –i també el virtual– s’anava acomodant, les persones que ho desitjaven van poder participar a una enquesta per donar-se a conèixer.

 

m
La majoria de les persones que van assistir a les IAN Talks 2022 son menors de 45 anys, treballen com a personal investigador i, o bé no han viscut a l’estranger, o bé ho han fet per un període superior a l’any.

 

Un cop tothom estava col·locat, la  investigadora principal d’IrsiCaixa i directora científica de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol Julia García-Prado va donar el tret de sortida a la tercera edició de les IAN Talks, fent la benvinguda al públic.

Seguidament, la moderadora de l’esdeveniment i investigadora associada d’IrsiCaixa Patricia Resa-Infante va donar pas als alumni Glòria Martrus i Gerard Minuesa, Field Application Specialist a Fluidigm i investigador sènior a Moirai Biodesign, respectivament, i l’actual investigadora principal d’IrsiCaixa Marta Massanella. “És molt important no només col·laborar amb persones d’altres institucions, sinó també amb companys i companyes del teu propi centre. Les col·laboracions sempre incrementen el teu impacte en ciència”, explicava Massanella. De fet, la importància de la curiositat, la persistència i la col·laboració en la carrera científica van ser aspectes compartits en les presentacions de la Glòria, el Gerard i la Marta, que van explicar breument la seva vida professional abans, durant i després d’IrsiCaixa.

 

.
D'esquerra a dreta, Glòria Martrus, Gerard Minuesa i Marta Massanella.

 

En línia amb la necessitat de mantenir col·laboracions per incrementar l’impacte de la feina feta en ciència, les IAN Talks van acabar amb un debat entorn al networking. Què és l’últim que has aconseguit gràcies al networking? Què fas per expandir la teva xarxa de contactes? Són algunes de les preguntes que es van comentar amb el públic. Finalment, Resa-Infante va concloure l’acte amb dos consells sobre networking: mai cremis els teus ponts; ajudar manté unida la gent.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: