Skip to main content
Close

Programa de postdoctorat

Dirigit a personal investigador que vol impulsar la seva carrera científica ampliant i aprofundint en les seves competències i habilitats de recerca.

Imatge Programa Postdoctorat

L’impuls definitiu per a una carrera com a professional de la investigació

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa està obert a acollir talent jove amb un bon historial de publicacions científiques i que hagin adquirit experiència en altres països durant el seu període predoctoral i/o en estadis inicials postdoctorals, que pretenguin aprofundir en les seves competències de recerca i créixer professionalment en un entorn altament competitiu.

IrsiCaixa ofereix oportunitats de formació avançada de recerca i proporciona al personal postdoctoral el suport científic, tècnic i administratiu que necessiten per impulsar la seva carrera com a investigadors i investigadores independents.

L’equip postdoctoral que s’incorpora a IrsiCaixa generalment gaudeix d’una subvenció externa obtinguda a través d’organismes nacionals i internacionals.

 

Com accedir-hi

​​​​​​

  • Aplicant a una oferta d’investigador/a de postdoctorat que estigui penjada a l’apartat d’ofertes de feina de la nostra pàgina web.

  • Buscant finançament propi per desenvolupar un projecte concret. En aquest cas és aconsellable que la persona candidata es posi en contacte prèviament amb l’investigador o investigadora principal del grup de recerca en què té interès, per tal d’explorar les possibilitats d’acollida i de posar-se d’acord en la tria de l’eventual projecte de recerca que es desenvoluparà. Des d'IrsiCaixa s'ofereix suport institucional i de gestió per demanar beques postdoctorals, com la Marie Skłodowska Curie Actions o l’EMBO.

  • Presentant una candidatura espontània a la pàgina de treballa amb nosaltres, en la que podràs enviar les teves dades i CV.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: