Skip to main content
Close

Política de privacitat de contacte

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable: Fundació Privada Institut de Recerca de la Sida-Caixa

Finalitat: la finalitat del tractament de les dades de caràcter personal facilitades a través del present formulari és la de resoldre la consulta que ens planteja sobre els productes, serveis i iniciativa del responsable. En el cas que no accepti el tractament de les seves dades de caràcter personal, no podrem atendre la seva consulta.

Addicionalment, podrem utilitzar les seves dades de forma anonimitzada per fer un seguiment estadístic del nostre servei d'atenció a l'usuari, considerant que comptem amb un interès legítim en la millora contínua dels processos interns de resposta.

Destinataris: les seves dades no seran cedides a tercers. Això no obstant, podran tenir accés a les seves dades proveïdors de serveis relacionats amb el desenvolupament i manteniment web.

Drets: té dret a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, així com reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció Dades (AEPD) en el cas de no estar conforme amb el tractament de les seves dades de caràcter personal. Pot trobar informació completa sobre això a la “informació addicional”.

Informació addicional: llegeixi atentament la política de privacitat completa aplicable al present formulari.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: