Skip to main content
Close
Biografia

El seu interès per la biologia i l'enginyeria el va portar a estudiar Biotecnologia i, més tard, a ampliar els seus estudis en bioinformàtica. Com a bioinformàtic, Lluís ha fet recerca en diverses àrees al llarg de la seva carrera: metabolisme de Pichia pastoris, malaltia hepàtica alcohòlica, malaltia inflamatòria intestinal i, actualment, genètica de l'hoste i immunologia cel·lular. Darrerament s'ha centrat en la integració de dades de múltiples òmiques. El seu desig per millorar el lliurament de resultats l'ha portat a interessar-se pels mètodes d'anàlisi d'enriquiment per proporcionar una millor comprensió biològica de les dades i proporcionar-les a la comunitat. Ha après administració de sistemes i ha realitzat pràctiques d'enginyeria de programari de recerca per millorar les seves habilitats de codificació.

Utilitza principalment R per recopilar dades i respondre preguntes per obtenir informació i prendre decisions fonamentades. Col·labora amb algunes organitzacions internacionals de la comunitat de R, com ara R Foundation, Bioconductor, R Consortium i rOpenSci.

També utilitza les seves habilitats per fer que les dades siguin accessibles des d'una varietat de llocs, des d'informació pública fins a dades governamentals i obertes, com ara Twitter i el Butlletí Oficial de l'Estat.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: