Skip to main content
Close
.

Gooya Banaei

Tècnic/a de laboratori
Equip
Biografia

Gooya Banaei és graduada i té un màster en Biologia Cel·lular i Molecular, amb coneixements bàsics en patologia general i avaluació global de la tinció de teixits relacionats amb la neurociència i el desenvolupament de la malaltia d'Alzheimer. La seva experiència s'estén a la investigació multidisciplinària, abastant diversos aspectes de l'impacte biològic de substàncies químiques i suspensions de nanopartícules, amb un enfocament específic en els mecanismes de carcinogènesi regulats per mutagènesi. Aquesta àmplia formació la posiciona com a professional competent i versada en protocols de seguretat de laboratori.

En els seus treballs de recerca anteriors, va col·laborar amb altres membres del laboratori de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va presentar els seus resultats de recerca sobre els mecanismes de genotoxicitat induïts per nanopartícules ingerides a l'intestí prim humà. Durant aquest període, va perfeccionar les seves habilitats en la construcció i el manteniment in vitro de barreres gastrointestinals i cèl·lules primàries.

Actualment, Gooya treballa com a assistent de recerca de laboratori a IrsiCaixa, on continua aportant la seva experiència a les iniciatives de recerca en curs.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: