Skip to main content
Close
Elisabet Pallares IrsiCaixa

Elisabet Pallarés

Gestor/a de projectes del Living Lab de Salut
Equip
Biografia

Elisabet Pallarés és llicenciada en Ciències Biomèdiques (2019) i màster en Neurociències (2020), tots dos a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Durant els seus anys com a estudiant, Elisabet va adquirir coneixements en l'àmbit de la neurociència i la biomedicina, treballant com a ajudant de recerca a l'Institut de Neurociències de la UAB.

Tot i la seva formació biomèdica, Elisabet sempre ha tingut un interès especial pels projectes educatius. Per això, el 2021 es va incorporar al Lab of Learning de la Vrije Universiteit of Amsterdam (VU) com a becària mitjançant un programa d'intercanvi Erasmus.

Va continuar treballant com a divulgadora científica en projectes com "La Marató de TV3" i "Funbrain", comunicant coneixements científics i apropant la ciència i la salut a infants i adolescents. Actualment està acabant el màster de formació del professorat de secundària UPF-UOC.

El 2024, es va incorporar al Living Lab for Health d'IrsiCaixa com a gestora de projectes treballant amb la Xarxa Escoles Sentinella. Aquest projecte té com a objectiu promoure i definir un model de salut que implementi i avaluï intervencions personalitzades i integrades a les escoles i comunitats mitjançant la creació d'associacions comunitàries amb recerca participativa.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: