Un PhD Day, ¿per què no?

Més notícies Blog 365
06/07/2018

Un PhD Day, ¿per què no?

Fa uns dos mesos vam pensar que estaria bé dedicar un dia exclusivament per als estudiants de doctorat d'IrsiCaixa: “Volem organitzar un PhD Day. Qui s'apunta?”.

La resposta va ser molt positiva, així que vam parlar amb Julia García (IP del grup VIRIEVAC a IrsiCaixa i directora científica de l'IGTP), i ella va tenir la idea de fer-ho en conjunt amb tots els estudiants del campus. I així va començar tot.

Juntament amb estudiants de l'IGTP, vam començar enviant una enquesta per saber quanta gent estaria interessada a assistir i quins temes voldrien tractar. D'aquí van sorgir les primeres idees: xerrades d'estudiants de doctorat, workshops i una round table de sortides fora de l'acadèmia per a doctorats. Vam anar contactant amb els possibles speakers, tancant el programa (amb algun ensurt en els dies previs) i poc a poc va arribar al gran dia, que va ser tot un èxit. Aquest èxit es deu no només a tots els estudiants que es van apuntar a l'esdeveniment, sinó també a aquells que van presentar els seus treballs davant de tanta gent i als speakers convidats, que van participar de manera desinteressada i van aconseguir que el dia sortís rodó. A tots ells, moltes gràcies!

Hem de dir que per a nosaltres la gratificació és màxima, sobretot perquè han estat dos mesos força durs i intensos, ja que vam portar al peu de la lletra el lema “Organized by us, for us”. Hem après a organitzar-nos, a tenir molta paciència i a automotivar-nos. Tot i les malediccions que van sortir de la nostra boca (més d'una vegada), després de veure la sala de l'IGTP plena i rebre les bones crítiques, creiem que l'esforç ha valgut moltíssim la pena.

I “last, but not least”, a nivell personal també ens emportem moltes coses bones: hem tingut l'oportunitat de conèixer-nos millor (ja que pertanyem a grups diferents), a posar les idees en comú sense trepitjar-nos l'una a l'altra, a saber delegar la feina i a treure el temps d'on no n'hi ha.

En resum: cadascuna ens emportem una nova amiga.

---------------------------------------------------------------------------------------

  • Podeu llegir la crònica del primer PhD Day del Campus Can Ruti en aquest enllaç.

 

 

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: