Taller 'LIVINGLAB 2030: Barcelona, sense estigma del VIH'

Esdeveniment

Veure tota l'agenda

Taller 'LIVINGLAB 2030: Barcelona, sense estigma del VIH'

11/02/2019 - 11/02/2019

Lloc: Ca l’Alier, Centre d’Innovació Urbana (Carrer de Pere IV, 362). 17h30

Organitza: Living Lab de Barcelona- “la Caixa” (IrsiCaixa-IsGlobal)

A Catalunya hi ha més de 35.000 persones que conviuen amb el virus de la sida, el VIH. No obstant, molts/es de nosaltres no en coneixem cap. Us heu plantejat mai per què? En realitat és possible que en coneguem però que les persones afectades ho mantinguin en secret. El motiu és perquè aquesta malaltia està carregada d’un alt component d’estigma. Us podeu imaginar què representa per a aquestes persones? Quines són les causes d’aquest estigma? En quin grau hi contribuïm cadascú de nosaltres? Com els afecta la nostra prevenció?

Podríem imaginar una Barcelona lliure d’estigma, on les persones que conviuen amb el VIH poguessin expressar lliurament el seu estat? Com ens podríem enfocar cap a aquest canvi? Com ens poden ajudar la recerca i la innovació a avançar en aquesta direcció?

En el marc de la Biennal Ciutat i Ciència de Barcelona, en aquest taller tots i totes ens convertirem en agents de canvi. Visionarem com ens agradaria que fos Barcelona el 2030 pel que fa a l’estigma contra el VIH. A continuació, analitzarem la situació actual per detectar oportunitats de projectes de recerca i innovació que ens podrien ajudar a avançar cap a una Barcelona més respectuosa, que afavoreixi la convivència i faciliti una prevenció del VIH més efectiva.

Aforament: Màx. 30 persones

Més informacióhttps://www.biennalciutaticiencia.barcelona/ca/livinglab-2030-barcelona-sense-estigma-del-vih 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: