Ángel Bayón Gil

Veure tots els investigadors d'IrsiCaixa

Ángel Bayón Gil

Investigador/a pre-doctoral

Ángel Bayón Gil es va llicenciar en Biotecnologia per la Universitat de Salamanca (USal) el 2017, i va completar els seus estudis amb el màster en Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona (UB) el 2018.

L’any 2016 va començar la seva carrera investigadora, treballant com a estudiant de pràctiques a l'Institut de Recerca Biomèdica de A Coruña (INIBIC, Espanya). Allà va contribuir al desenvolupament de noves tècniques de diagnòstic d'infeccions microbianes i va estudiar els mecanismes de tolerància i persistència bacteriana. El 2017 va dur a terme el Treball de Final de Grau a l'Institut de Neurociència de Castella i Lleó (Incyl, Espanya), on va estudiar el citoesquelet i la seva implicació en la captació d'albúmina sèrica en un model cel·lular de Síndrome de Down.

El 2018 es va incorporar al grup de Retrovirologia i Estudis Clínics d'IrsiCaixa, per realitzar el seu Treball de Final de Màster sobre la dinàmica del reservori del VIH-1 en pacients amb iniciació primerenca al tractament antiretroviral. Actualment és estudiant de doctorat en el mateix grup, on se centra en la caracterització del reservori del VIH-1 en pacients amb diferents perfils de progressió.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: