I acaba sent veritat

Més notícies Blog 365
04/07/2017

I acaba sent veritat

Doncs sí... La frase “Sobretot gaudeix! Ja veuràs que serà un dia molt bonic!” que escoltes durant els mesos previs a la defensa de la tesi acaba sent veritat. La tensió, els nervis i el patiment acumulat les setmanes abans del gran dia es transformen ràpidament en emocions, calma i felicitat. Com allò que diuen, que després d’un part dur tots els mals passen quan veus la cara del nadó... En el meu cas, els “dolors” van minvar fins a desaparèixer gràcies a tot el suport rebut.

Aquests 4 anys no només han sigut un aprenentatge científic, sinó que han suposat un creixement personal impagable ni amb el Cum laude. He tingut la gran sort d’explorar aquest camí científic acompanyada no d’un, sinó de dos grups fantàstics, VIC i VITI, dirigits pel Julià Blanco i la Cecilia Cabrera, que tant m’han ajudat i animat en la realització de la meva tesi, titulada Caracterització funcional de limfòcits T en individus VIH+ amb pobra recuperació immunològica. Estudi dels mecanismes implicats en la resposta immunodiscordant al tractament antiretroviral”. Sense ells no hauria estat possible.

Embarcar-se a fer una tesi doctoral no és fàcil: en diversos moments et planteges abandonar, però quan arribes al final del camí, mires enrere i te n'adones que de tantes reunions, hores al laboratori, conferències, congressos, anàlisis i presentacions pots extreure ni que sigui una pista més per avançar en la recerca contra el VIH i participar en la millora ni que sigui d’un pacient... Tot l’esforç i dedicació semblen poc, i somrius i mires als nous estudiants de doctorat i els dius “no abandonis, val la pena!”.

Gràcies a l’equip d’IrsiCaixa que fan tan fàcil i bonica la recerca i les estones a P3. I milions de gràcies a tots els participants que fan possible que cada dia fem un pas endavant en aquesta difícil lluita contra el VIH.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: