Els #irsiraners, a la 24ª Cursa atlètica de la Sanitat Catalana

Prop de 500 professionals de l’àmbit sanitari i biomèdic català han participat aquest divendres 5 de maig a la 24a edició de la Cursa atlètica de la Sanitat Catalana, que se celebra a l’entorn del Campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona. Aquest any la carrera ha comptat amb la participació d’un nodrit grup d’#irsiraners, distribuïts entre les curses de 5,5 km i 10 km.

Vestits amb la mateixa equipació, feta especialment per a avui, els 16 #irsiraners han fet el recorregut sota un sol de justícia. El millor temps #irsiraner de la cursa de 5,5 km l’ha fet Javier Rivera, investigador del grup de Genòmica Microbiana, amb una marca de 28:25 i la posició 23 del ranking masculí. El primer #irsiraner en completar la de 10 km ha estat Francesc Cunyat, de la spin-off d'IrsiCaixa AlbaJuna Therapeutics, amb una marca de 47:38 i la posició 31 entre els homes. A la meta, els esperava una nombrosa afició de treballadors d’IrsiCaixa.
 

Classificació general

Quant a la classificació general, passat poc més de 21 minuts ha arribat el primer classificat de la cursa de 5,5 km; i amb un temps de 36:48 ho ha fet el primer classificat de la cursa de 10 km. Podeu consultar aquí els resultats complets de la cursa 10 km i els de la cursa 5,5 km.

L’any vinent, més i millor! Apostem pel podi #irsiraner ;)

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: