Curs ‘CRISH. Co-creating Innovative Solutions for Health’

Esdeveniment

Veure tota l'agenda

Curs ‘CRISH. Co-creating Innovative Solutions for Health’

14/05/2018 - 15/05/2018

Lloc: Edifici històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). Web: Enllaç per a inscripcions

Fas recerca en temes de salut? T’agradaria fer-la de manera més oberta, inclusiva i transdisciplinària? Ets un/a pacient i t’agradaria participar en la presa de decisions sobre la recerca que et podria beneficiar? Vols presentar propostes a la CE seguint criteris de Recerca i Innovació Responsables?

La propera edició del curs CRISH Co-creating Innovative Solutions for Health, que se celebrarà els dies 14 i 15 de maig a Barcelona, permetrà abordar aquestes i altres qüestions relacionades amb la Recerca i la Innovació Responsables (RRI, de les seves sigles en anglès) i la Patient Experience. El curs, que està organitzat pel Living Lab de Salut d’IrsiCaixa, ISGlobal, IESE, l’Hospital Clínic, AQUAS i altres col·laboradors internacionals en el marc del EIT Health finançat per la Comissió Europea, tindrà lloc de 9h a 18h, a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). El seminari va dirigit a professionals de la salut, investigadors i pacients.

 

Per què un curs de co-creació de solucions innovadores per a la salut?

La inclusió dels pacients i d’altres actors socials i en les decisions sobre l’assistència sanitària és considerada com un dels pilars de la qualitat assistencial. S'ha demostrat que la implicació dels pacients en la pràctica clínica i el seu accés a l'educació i la informació tenen un impacte positiu molt significatiu en la salut. Això implica un canvi d'actitud que incorpori el conegut lema “Res sobre nosaltres, sense nosaltres”.

Aquets canvi ja s'ha iniciat, amb la creació de plataformes on representants de la recerca, la indústria, les organitzacions de la societat civil, l’educació i el disseny de polítiques treballen conjuntament i comparteixen la responsabilitat de co-crear solucions innovadores i de decidir conjuntament sobre l'assistència sanitària. Aquesta nova forma de pensar s'ha enquadrat com a “Recerca i Innovació responsables (RRI)” i “Patient Experience” i és promoguda per la Comissió Europea i moltes altres organitzacions europees de recerca i finançament.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Obra Social - Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Amb la col·laboració de: