The Barcelona Debates on Human Microbiome 2017. From Microbes to Medicines

Esdeveniment

Veure tota l'agenda

The Barcelona Debates on Human Microbiome 2017. From Microbes to Medicines

29/06/2017 - 30/06/2017

Lloc: CosmoCaixa Barcelona. C/ Isaac Newton, 26. Barcelona Web: http://www.bdebate.org/ca/debat/barcelona-debates-human-microbiome-2017-microbes...

El microbioma és una part essencial en el funcionament del cos i la salut humana. En els darrers anys s'ha començat a desxifrar el seu gran potencial científic i terapèutic en pràcticament totes les disciplines de la medicina actual.

The Barcelona Debates on the Human Microbiome – From Microbes to Medicines, organitzat per B·Debate, una iniciativa de Biocat i l’Obra Social “la Caixa”, conjuntament amb l' IrsiCaixa AIDS Research Institute, reunirà a experts mundials de diverses disciplines que han centrat la seva recerca en microbioma. En aquesta tercera edició del cicle The Barcelona Debates on the Human Microbiome, es donaran a conèixer les darreres investigacions en aquest camp enfocades en envelliment, malalties neurodegeneratives, càncer, malalties infeccioses i malalties de l’aparell digestiu.

El debat abordarà també la cada cop més evident importància de la interacció de les comunitats fúngiques i bacterianes que habiten el cos humà i la seva influència en la salut.

Dates importants:

  1. Enviament d'abstracts fins el 15 maig
  2. Registre com a early bird fins el 31 de maig

Per tenir més informació sobre les edicions anteriors, cliqueu aquí.

 

Líders científics

Bonaventura Clotet
IrsiCaixa AIDS Research Institute

Roger Paredes
IrsiCaixa AIDS Research Institute

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: