Aprendre i divertir-se amb els virus

Més notícies Blog 365
11/06/2018

Aprendre i divertir-se amb els virus

Aquest cap de setmana l’Ajuntament de Barcelona organitzava al Parc de la Ciutadella el 12è Festival de la Ciència. Durant dos dies, més de 230 activitats divulgatives de tot tipus relacionades amb la ciència han inundat el recinte: microxerrades, tallers, jocs, demostracions… a càrrec de centres de recerca, universitats, empreses i entitats relacionades amb la ciència. Totes les activitats eren gratuïtes i n’hi havia per a totes les edats. 

IrsiCaixa hi participava amb un taller a càrrec dels investigadors Roger Badia, Ana Jordán i Patricia Resa. Es titulava Simulen la transmissió del VIH i altres infeccions de transmissió sexual, i en ells els participants treballaven amb material de laboratori per determinar la ruta de propagació d’un virus dins d’un grup. Una manera divertida de fomentar la prevenció de les infeccions de transmissió sexual. 

El taller d'IrsiCaixa es va omplir en les dues sessions que es van fer, i investigadors i participants van passar una estona ben divertida i enriquidora. Era un goig veure la Ciutadella tan plena de famílies gaudint amb la ciència!

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: